educatie

Studenten en medewerkers op niveau houden of op niveau brengen voor het uitoefenen van functie en beroep door training met Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR). Dat is één van de kwaliteiten van Provrex.
img

Door gebruik te maken van VR en AR biedt Provrex een moderne en efficiënte manier van trainen van medewerkers. Vooral in branches waar in hoog tempo nieuwe technieken op de markt worden gebracht en nieuwe inzichten opduiken.

Met behulp van deze methode kunt u medewerkers trainen daar waar het kan en wanneer het in de tijd past. Zo zijn er voor Engineers constant nieuwe technieken waar deze kennis en kunde van moeten hebben. Denk aan de innovatie binnen het vakgebied. Maar ook voor de uitvoerende op de werkplek beweegt de wereld voortdurend. Trainen in specifieke onderhouds- en servicewerkzaamheden, het oefenen van calamiteiten of het bedienen van nieuwe machines of installaties. Door gebruik te maken van VR en AR kan worden getraind voordat de machines of installaties fysiek aanwezig zijn.

Daarnaast is Provrex specialist in het aanbieden van VR en AR bouw- en werktuigbouwkundige tekeningen voor Engineers, projectontwikkelaars, architecten, docenten en studenten. Door gebruik te maken van VR en AR binnen technische opleidingen is de ervaring en de beleving de meerwaarde. Ondanks ideeën nog in de ontwerpfase zitten, kan de klant zijn eigen machine, woning, project of constructie in VR en AR zien, ervaren en beleven.

Provrex kan scholing/opleiding aanbieden in een situatie die er feitelijk niet is. VR en AR kunnen een dimensie toevoegen door een real life ervaring te creëren. Deze real life ervaring kan uw medewerkers trainen in bijvoorbeeld onderhoud van machines die nog niet eens geproduceerd zijn. Of onderhoud aan machines die, door de afstand, niet fysiek aanwezig zijn. Een groot voordeel voor de afnemers van machines is dat vóór het starten van het productieproces al verbetering en/of aanpassing mogelijk is.


img

Onze projecten

figure

Concreet

Leren in de Augmented realiteit

add icon

figure

Brandweer Emmen

Vuurvechten in VR

add icon

Contact

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die Provrex kan bieden voor de (door-)ontwikkeling van uw studenten of medewerkers? Wacht dan niet en neem contact op!