zorginnovatie

Provrex ontwikkelt unieke, veilige en moderne hulpmiddelen waar mensen met een hulpvraag blij van worden. Hierbij staat bij Provrex de kracht van eenvoud voorop.

Een voorbeeld van een eenvoudig maar zeer multifunctioneel, intelligent en krachtig hulpmiddel is de Zorgkubus. De Zorgkubus past in het concept van SmartCity, SmartHome en 'Langer thuiswonen'.

engineering is provrex kracht

Tevreden gebruikers

Ginnus van Davenjonk

Grootvader (82)

“Sinds ik gebruik maak van de Zorgkubus, bellen mijn zoon en ik elkaar alleen nog voor de leuke dingen die we meemaken”. “Door de Zorgkubus weet mijn zoon wanneer ik hulp nodig heb. Zolang hij geen bericht in de Zorg-App heeft, kan hij rustig met zijn leven verder en hoeft hij mij niet regelmatig te bellen omdat hij zich zorgen maakt over hoe het met mij gaat.”

Chantal van Doorn

Verpleegkundige

“Door gebruik te maken van de Zorgkubus kunnen wij beter, sneller en vraaggestuurd zorg bieden. De Zorgkubus zorgt ervoor dat de juiste verzorging aan het bed komt zodat de patiënt zich beter en prettiger voelt. Wanneer een patiënt een glaasje water wenst of naar het toilet moet, dan draait de patiënt de Zorgkubus dusdanig dat de afbeelding van de hulpvraag bovenop komt te liggen. Wij kunnen op deze manier beter en met meer service onze patiënten bedienen”.

Onze projecten

Caring Cube

CaringCube

De zorgkubus die uw leven vermakkelijkt.
Ondersteunt door de KEI regeling

add icon

Contact

Benieuwd naar de ideeën en oplossingen die Provrex voor uw zorginstelling of bedrijf kan bieden? Wacht dan niet en neem contact op!